Programma

Het enige wat jullie hoeven te doen is jullie handbagage pakken en een goedkoop ticket boeken naar Malaga en jullie zijn uiteraard in het bezit van een geldig motorrijbewijs. Ook is het raadzaam om een reisverzekering af te sluiten. Bij aankomst op Malaga airport staan wij jullie op te wachten om  naar jullie verblijf te brengen in Fuengirola. Jullie kunnen er ook voor kiezen om een auto te huren bij een van de vele goedkope verhuurbedrijven op het vliegveld zodat jullie s’avonds of op een extra dag de omgeving kunt verkennen.
Na het inchecken  zijn jullie vrij om Fuengirola te verkennen met haar vele barretjes en restaurants. De volgende dag halen we jullie om 9.15 uur op om jullie naar onze basis te brengen. Om ongeveer 9:30 gaan we omkleden en krijgen jullie uitleg hoe de dag zal verlopen.

Omstreeks 10.00 uur gaan we op pad om op de mooiste bospaden, bergpaden en rivierbeddingen te rijden die de Costa del Sol rijk is.
In de middag zullen we een lunch nuttigen in een lokaal restaurantje in het binnenland om vervolgens weer te gaan rijden tot omstreeks 16.00uur.

Na het omkleden zullen we een drankje nuttigen en brengen we jullie terug naar het verblijf.